Transport

Transport

Transportmiddelen

Het beschikken over eigen transportmiddelen geeft u de zekerheid dat we overal snel ter plekke zijn tegen minimale kosten.

De machines voor intern transport, verplaatsing, laden en lossen van zand, grind en dergelijke, maar ook van andere bulkmaterialen, zijn uiteraard uitstekend onderhouden.

Containersevice

De servicegerichte benadering van Van Lenthe Dalfsen zorgt ervoor dat u gemak ervaart van het plaatsen en ophalen van de containers. We zullen dan ook samen met u een planning maken, zodat uw bedrijfsactiviteiten ongehinderd door kunnen gaan.

Kennis, ervaring en techniek

Door bundeling van kennis, ervaring en techniek is Van Lenthe Dalfsen in staat een praktisch advies te geven bij het zoeken naar een verantwoorde oplossing voor elk soort afval. Wij doen dat snel en op maat, zo besparen wij u de nodige tijd en kosten.

Oplossing op maat

Voor grote hoeveelheden afval beschikken wij over open afvalcontainers. Deze containers zijn handig in gebruik en hebben een inhoud die varieert van 6 tot 40 kuub.

Grondtransport

Bij het verplaatsen van grote hoeveelheden grond, zand, grind of puin heeft Van Lenthe Dalfsen een breed scala aan hiervoor in te zetten materieel. Wij beschikken o.a. over zandauto's, kieptrailers, vrachtwagen met kraan en tractor met dumper.

Deze machines zijn breed inzetbaar en mvoorzien van goede besturing, waardoor het terrein niet onnodig wordt vernield.

Machines voor intern transport huurt u eenvoudig bij Van Lenthe Dalfsen, inclusief ervaren en gecertificeerde machinisten en bestuurders. Zo beschikt u steeds over de meest efficiënte combinatie van mens en materiaal, terwijl u flexibel blijft en de eigen bedrijfsvoering niet belast.