Machinaal straatwerk

Machinaal straatwerk

Machinaal straatwerk, van begin tot eind

Machinaal straatwerk haalt veel werk uit handen van stratenmakers, maar de voorbereiding moet goed zijn. Van Lenthe Dalfsen kan u voor beide onderdelen van dienst zijn. Met de kennis en machines van grond-, weg- en waterbouw kunnen wij de zandbaan maken en egaliseren. De voorbereiding gaat zover dat na het egaliseren direct gestraat kan worden.

Egaliseren zandbaan

Zoals hierboven al beschreven, kan Van Lenthe Dalfsen de zandbaan egaliseren ter voorbereiding van het machinaal straten. Het egaliseren gebeurt met een laserblad. Zoals de naam het al zegt, wordt deze aangestuurd met een laser en kunnen verschillende posities gekozen worden. Van Lenthe Dalfsen is in staat om, juist bij complexe infrastructurele werken, onder hoge tijdsdruk en tegen concurrerende prijzen, de kwaliteit te leveren die u wenst.

Lees hier meer over egaliseren.

 Innoverende hulpstukken

Er zijn meerdere redenen te noemen waarom Van Lenthe sterk investeert in machinaal straten. Eén van de redenen is dat het personeel bespaart wordt van overbelasting of medische klachten. Daarnaast probeert Van Lenthe Dalfsen met dezelfde machine, een zo breed mogelijk dienstenpakket in de infrastructuur te bedienen. Daarom zijn er verschillende hulpstukken ontwikkeld die de inzet en flexibiteit van het materiaal verhogen. Door deze manier van werken is het mogelijk om met dezelfde hoeveelheid machines, meerdere diensten te kunnen leveren.