Over Van Lenthe

Over Van Lenthe

Met Van Lente Dalfsen geeft u meerwaarde aan de openbare ruimte. Als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser combineert Van Lenthe, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud tot een doelmatige herinrichting van de openbare ruimte. Dat doen we langs de weg die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heet. Een weg die wij als familiebedrijf nooit anders hebben gekend.

Missie
Van Lenthe Dalfsen verricht advies-, ontwerp-, aanleg- en beheerwerkzaamheden van civiele projecten en aanverwante cultuurtechnische en natuurbouw werkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Wij hebben een flexibele instelling en zijn servicegericht. Wij onderscheiden ons door de toegepaste combinatie van kennis en passie voor het vak, flexibiliteit, servicegerichtheid én toegankelijkheid voor onze klanten. Dit uit zich in de gemoedelijke sfeer en ‘no nonsens’ mentaliteit binnen onze onderneming.

Visie
In een samenleving die gericht is op duurzaamheid en professionele ontwikkeling van ‘de openbare ruimte’, onderneemt Van Lenthe maatschappelijk verantwoord, handelt duurzaam, besteedt veel aandacht aan biodiversiteit en zet zich ook in om mensen met een achterstand tot de reguliere arbeidsmarkt een goede werkplek te bieden. Door het structureel trainen en vakkundig opleiden van onze medewerkers zijn wij, als partner voor onze opdrachtgever, sterk in de praktische en pragmatische uitwerking van diverse vraagstukken op het gebied van alle civiel- en groenprojecten. Daarnaast stimuleren, innoveren en implementeren wij nieuwe ontwikkelingen met de ambitie de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.